En bruds mer eller mindre romantiska äventyr och öden – eller konsten att planera ett bröllop med stilen, sparkontot och sinnesfriden i behåll

måndag, oktober 03, 2005

I snyggt sällskap

Det är många kända ansikten som säger ”I do” idag. Men det är få storslagna tillställningar. En del gifter sig så hemligt att det (ännu) inte finns bilder på dem, som supermodellen Jodie Kidd och hennes Aidan Butler, Demi Moore och hennes Ashton. Sandra Bullock och hennes Jesse James bjöd på barbeque – med överraskningsbröllop. Renee Zellweger (?) hann knappt gifta sig – i all hemlighet – innan hon skilde sig. Ben och Jen (nummer två) var också hemliga på en öde strand.


Hallå? Jag är inte Valentino, eftersom min bestämde åsikt är att Julia Roberts gärna får sjava omkring osminkad i jeans. Men visst kan jag tycka att de åtminstone kunde bjuda på lite gammaldags Hollywoodglamour vid högtidliga tillfällen som bröllop. Tänk på Grace Kelly....
(men vad är det för tanter till tärnor hon har där i hörnet?)



En som nyligen gifte sig i stil är brittiska modejournalisten Sara Buys, iförd Alexander McQueen, med Tom Parker-Bowles. Minus för axelbandslöst, men plus för generös urringning som livar upp strikt brittisk tillställning.



Tack Sara, för att håller du håller glamfanan högt!


Uppdatering: Ok, nu har jag sett Jodie Kidds bröllopsbilder. Klänning av Alice Temperley och ljuvligt diskret diamantdiadem som har tillhört Queen Victoria. I say.