En bruds mer eller mindre romantiska äventyr och öden – eller konsten att planera ett bröllop med stilen, sparkontot och sinnesfriden i behåll

onsdag, oktober 11, 2006

Bara i USA, barn, bara i USA

Amerikas mest kända brud på rymmen, Jennifer Wilbank, som för ett och ett halvt år sedan sprang rakt in i rampljuset genom att fejka sin egen kidnappning några dagar innan sitt bröllop, stämmer nu förre fästmannen på $500 000. Jäpp, du läste rätt. Stämmer.

I stämningen kräver Wilbank sin före detta blivande man, John Mason, på $250 000 vilket är hennes del av den halv miljon dollar han fick för att sälja sin story och som de köpte ett hus för. Efter den mycket offentliga förnedringen som båda genomgick när det uppdagades att hon ljugit om sitt bortrövande, blev de nämligen ihop igen. Inte bara det . De köpte ovan nämnda hus och började prata om att planera för bröllop. Igen.

Wilbank kräver även $250 000 i ersättning för att Mason misskött hennes fullmakt gällande deras gemensamma ekonomi. Och så vill hon ha full insyn i hans ekonomi, eftersom hon hävdar att det finns pengar ögonmärkta för smekmånaden.

Please. Han inte den stackars forne fästmannen gått igenom nog?
Eller är det så att de verkligen förtjänar varandra?

Jag väntar med spänning på fortsättning, trots att familjen till fästmannen säger att det är slut för gott nu. Något om fundamentala skillnader.

Ja, tjena, det borde han väl fattat redan när hon galopperade iväg första gången. Om inte annat är en stämning en riktig romantikdödare.


En annan brud, Julia Roberts, på rymmen