En bruds mer eller mindre romantiska äventyr och öden – eller konsten att planera ett bröllop med stilen, sparkontot och sinnesfriden i behåll

lördag, september 03, 2005

Hyresvärden tycker säkert att det är ok

Idag var vi på dop. Trippeldop. Ja, tre små knyten skulle välkomnas in i kyrkans gemenskap, några mer välvilligt än andra. Våra vänners son skrek oavbrutet med hes stämma. Han lät som en liten mistlur. Hans några år äldre bror sprang omkring bakom altaret och slogs med de tillhyggen som råkade vara lösa. Jag tror inte att något ovärderligt gick sönder.

Kyrkan var mycket vacker. Men mest imponerande var församlingshemmet. Vilka sälllskapsytor! Vilket modernt kök! Vilket pris (850 kronor)! Undrar om man kan hyra det för en bröllopsfest? Vi behöver inte ens låna kyrkan innan.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag vet inte om det försvårar att ni inte vill använda kyrkan innan. Men annars går det utmärkt att ha bröllopsfest i ett församlingshem. Det hade min kära syster då hon upptäckte att de partytält hon fixat för att skydda bröllopsgästerna mot regn tyvärr inte klarade blåsten då de sattes upp...
Det kan vara bra att kolla om de har någon policy gällande alkohol, och om de vill att ni ska lämna lokalen alltför tidigt.

10:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home