En bruds mer eller mindre romantiska äventyr och öden – eller konsten att planera ett bröllop med stilen, sparkontot och sinnesfriden i behåll

söndag, november 27, 2005

Lite försäkring, bara

Vad händer om en fumlig tärna välter ett glas rödvin över brudklänningen? Om fotografen fastnar i Frankfurt? Om en tankspridd bestman tappar ringarna på väg till bröllopet? Om dansen går så vilt till att gästerna välter presentbordet och den där servisen halva släkten skramlat till går i kras?

Ja, förutom att bara servera vitt vin, flyga in fotografen med privatjet, nita fast ringarna på bestmannen och se till att lägga presenterna i ett separat rum kanske det nervöst lagda brudparet bör överväga bröllopsförsäkring. Nu finns ju inte en sådan i Sverige, men är visst poppis i USA och England.

Enligt en ovetenskaplig undersökning av sådär 300 brudar på Bröllopstorget tyckte en tredjedel att det var mycket intressant, en tredjedel att det var sådär och en tredjedel förstod inte vitsen alls. Yeah, right.

Murphys lag gäller extra mycket på bröllopsdagen.

2 Comments:

Blogger Lisa said...

men du vet väl att inget kalas utan kras. Tycker Carrie sa det bäst i sex and the city till charlotte, "catastrophic wedding- fantastic marriage."
bra va?

9:53 fm  
Blogger Hedda said...

Söta Lisa, tack!

Det var precis vad jag behövde höra!

8:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home